domingo, 13 de noviembre de 2011

Photo Contest 2011

National Geographic està duent a terme el seu concurs de fotografia anual Photo Contest 2011, sent el 30 de novembre la data límit per a la presentació dels treballs. Durant les últimes nou setmanes, National Geographic ha anat reunint i ensenyant alguna de les galeries de fotografies presentades, animant als lectors a votar.

La pàgina web In Focus ha sigut autoritzada per a exhibir un total de 45 imatges, distribuïdes en les tres categories que té el concurs (persones, llocs, i naturalesa).

Cadascuna de les fotos porta una llegenda escrita pels propis fotògrafs, com per exemple, la que il·lustra aquesta entrada (obra de Russell Watkins): es tracta d'un efecte secundari inesperat de les inundacions de 2010 en algunes parts de Sindh, Pakistan, quan milions d'aranyes es van pujar als arbres per a escapar de la crescuda de les aigües. A causa de la magnitud de la inundació i al fet que l'aigua va tardar tant temps a retrocedir, molts arbres es van convertir en capolls a causa de les teles d'aranya. Els habitants de la zona no solament mai havien vist aquest fenomen abans, sinó que també van informar que hi havia menys mosquits del que calia esperar, donada la quantitat d'aigua estancada que hi havia. No ser picat per mosquits va ser una petita benedicció per a les persones que ho havien perdut tot en les inundacions.

Veure la resta de les fotos en la web original.

Si t'interessa el tema, has de saber que hi ha altres concursos de National Geographic, com el que es desenvolupa mensualment fruit de la col·laboració amb el fòrum de fotografia OjoDigital. Cada mes es publiquen les millors imatges en una nova secció de la revista National Geographic Espanya, “La teua foto”. Cada mes proposen un tema diferent: el tema en curs és “Viatges pel món: Amèrica central i del sud”. Tens de termini per a presentar les teues fotos del 8 al 26 de novembre 2011. Pots trobar exemples de fotografies publicades per National Geographic en la galeria d'imatges, així com les Bases del concurs, en aquesta mateixa pàgina.

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È