sábado, 12 de noviembre de 2011

L'última obra mestra d'animació

Genial obra mestra d'animació de Hoku Uchiyama, un jove director cinematogràfic nord-americà, d'origen indi, que ja mentre cursava els seus estudis en l'Art Center College of Design (Pasadena, Califòrnia) va guanyar el premi al millor director novell del Festival de Cannes.

Aquest curt, en concret, és un videoclip que l'artista va crear per al tema "Have you seen my sister Evelyn" de la banda independent Evelyn Evelyn, un duo musical (amb tocs humorístics) format per Amanda Palmer i Jason Webley. La parella interpreta a l'escenari a dues germanes siameses (Evelyn i Evelyn Neville) que toquen un mateix instrument al temps mentre canten les lletres a cor.

La qualitat del videoclip és simplement impressionant. Dibuixos d'aspecte similar a les primeres animacions de Disney dels anys 30 i 40 americans llisquen pel baf dels vidres entelats d'unes antigues finestres de fusta. La música del tema recorda molt molt a aquells temps, ja que té un agradable tuf a les Andrew Sisters més autèntiques i genuïnes del Minneapolis de la Segona Guerra Mundial. Sense més, vos deixe amb aquesta gran obra mestra. Només queda gaudir-la.

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È