viernes, 11 de febrero de 2011

XXIV Trobada d'Escoles Valencianes de l'Alcoià i El Comtat

Des de fa ja quasi un cuart de segle se celebren anualment la "Trobada d'Escoles Valencianes de l'Alcoià i El Comtat" i aquest any se celebrarà la XXIV edició.

Es tracta d'un important esdeveniment educatiu i, al mateix temps, lúdic, social i cultural que reivindica l'ensenyament en valencià, l'ús social de la llengua i el patrimoni cultural dels valencians.

Enguany la trobada tindrà lloc a Ibi, el pròxim 4 de juny. Però des d'ara fins llavors tindran lloc nombrosos actes i esdeveniments que s'han programat. És destacable que en la preparació d'aquestes activitats estan participant els tretze centres educatius de la localitat (des d'Infantil fins a l'Escola d'Adults, passant per l'ensenyament Primari, Secundari, Batxiller i Cicles formatius).

La presentació va tenir lloc el passat 4 de febrer i crec que ha tingut molt poca repercussió mediàtica. Per a demà 12 de febrer, està previst un "Taller de Cuentacuentos" per a professors i pares en el Centre Social Polivalent d'Ibi.

Vos deixe aquesta presentació que m'han passat els organitzadors, on podreu trobar l'agenda amb les dates de totes les activitats previstes.

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È