sábado, 15 de enero de 2011

Música de telers

Sis propostes musicals alcoianes al
disc-espectacle ‘Música de telers’

Un total de sis grups musicals d’Alcoi s’han coordinat per l’edició del CD ‘Música de telers’, un disc i espectacle amb dotze temes que ara acaba de veure la llum, i del qual s’han distribuït més de 10.000 còpies mitjançant la revista musical especialitzada Enderrock.

El disc i espectacle ha estat fruit de la col·laboració entre els propis grups: VerdCel, Arthur Caravan, Batà, Hugo Mas, Pelandruska i We are not Brothers. Tots ells tenen en comú diversos aspectes: són bandes i propostes originàries d’Alcoi, utilitzen el valencià per expressar-se, es mouen a l’escena independent sense cap tipus d’ajut per part de les institucions oficials, i tracten de tirar endavant els seus projectes amb professionalitat i treball.

També han compartit entre ells projectes culturals i escènics en nombroses ocasions, i d’aquesta complicitat va nàixer la possibilitat de reunir alguns dels seus temes dins un treball discogràfic, com una mostra d’allò que s’està fent actualment a Alcoi en l’àmbit musical. La revista Enderrock, el millor aparador musical als territoris de la nostra llengua amb una edició de 10.000 exemplars, va mostrar de seguida el seu interès a distribuir el disc, incloent-lo com a obsequi del seu número del mes de gener, i incorporant als seus continguts un ampli reportatge sobre l’escena musical alcoiana.

Des de dimecres 5 de gener, tothom pot trobar la revista Enderrock amb el CD ‘Música de telers’ als quioscos i llibreries.

Presentació a Barcelona i Alcoi
Cal assenyalar que juntament amb la publicació del disc, els sis grups estan preparant un atractiu espectacle per donar a conèixer la seua obra. Així, s’ha confirmat ja que el proper dia 9 d’abril es presentarà ‘Música de telers’ a la sala Nau Ivanow de Barcelona, dins la programació del prestigiós festival BarnaSants. I el 28 d’abril, ‘Música de telers’ es presentarà davant el públic alcoià al Teatre Calderón. 

L’edició del CD ha estat possible gràcies al suport de La Unión Alcoyana de Seguros y Reaseguros i també del Casal-Centre Ovidi Montllor d’Alcoi, a més del Teatre Calderón d’Alcoi. L’edició corre a càrrec del segell valencià Més de Mil, i el disseny de la portada, contraportada i disc ha estat obra dels alcoians Daniel Olmo i Xavi Galbis.

+ info a: El Bloc de VerdCel


Compartir

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È