domingo, 12 de diciembre de 2010

Festes d'Hivern 2010

Que a Ibi ens agrada molt la festa és alguna cosa evident. Ho celebrem tot (romeries, moros i cristians, canestoltes, sants, patrons i patrones, enfarinats, catalinetes, Reis, etc) però potser no siguem conscients els iberuts de la riquesa de les nostres tradicions.

Ara em referisc concretament a les Festes d'Hivern. Ja he dit en alguna ocasió que aquestes celebracions, que s'estenen des d'avui fins a final d'any, no tenen gens que envejar a cap altres. La seua antiguitat, la seua varietat i la seua riquesa folklòrica, no tenen parangó. Música, ball, pirotécnia, crítica social, joventut, maduresa, i una mínima dosi de religió, configuren una festa que va estar en risc de desaparèixer totalment i de la qual avui ens sentim molt orgullosos.

La meua forma de contribuir a la divulgació d'aquestes Festes ha sigut crear una pàgina específica en Facebook sobre elles. Durant aquests dies passats he anat pujant algunes fotografies i algun vídeo d'anys anteriors, a més de divulgar-la entre els meus contactes, i ja som més de 150 "fans". Des d'ací vos convide a tots a entrar i punxar en la icona de "Me gusta". A més, a manera d'experiment, he contractat una modesta campanya d'anuncis en Facebook que funcionarà des del 17 al 27 de desembre (ja vos explicaré el resultat).

La meua intenció al llarg dels pròxims dies és anar pujant fotos i vídeos (si és possible) de cadascun dels actes i dels personatges. Compte amb vosaltres per a completar el treball.

Compartir

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È