sábado, 15 de mayo de 2010

A problemes iguals, solucions idèntiques

Els companys de EU-l’Entesa han localitzat un projecte semblant a l’hotel de la Font Roja informat desfavorablement per qüestions mediambientals per la mateixa Conselleria.

El Regidor d'EUPV a l'Ajuntament d'Alcoi, Francesc Agulló, ha dit que espera que la participació ciutadana demostrada amb més de 12.200 signatures i milers d’al·legacions aprofiten per a desestimar l’hotel al nostre parc natural. Esperem que la Conselleria siga coherent i aplique les mateixes mesures restrictives detectades al parc natural de la Calderona.

Avui acaba el termini de l’exposició pública del projecte de l’hotel al parc natural de la Font Roja. Esquerra Unida-l’Entesa presenta una bateria d’al·legacions i valora el resultat de l’exposició pública: “S’ha fet un treball rigorós per a desmuntar les característiques del projecte. La tasca de la Plataforma ha estat molt bé si atenem l’escàs període, 30 dies hàbils, per a preparar i presentar al·legacions. Nosaltres tant a l’Ajuntament d’Alcoi com el d’Ibi hem intentat ampliar el període però s’hem trobat amb una negativa rotunda del PP” valora el portaveu d’esquerres Francesc Agulló.

El problema d’una instal·lació hotelera al cor del parc natural demostra l’interès de les administracions gestionades pel PP de traure un aprofitament turístic dels espais protegits. Agulló indica que “hi ha altres exemples al territori valencià. La Conselleria té damunt la taula un problema en la serra Calderona, al paratge de la Font de Barraix. Es tracta d’un projecte semblant, rehabilitant una antiga hospederia, propiciat per l’ajuntament d’Estivella i la Diputació Provincial de València. En aquest moments el projecte està aturat davant la negativa de la Conselleria de Medi Ambient. Hi ha un informe desfavorable signat pel mateix director conservador del parc natural de la serra Calderona que impedeix l’execució d’unes noves edificacions destinades a dormitoris i la construcció d’una piscina. Sols autoritza l’adequació de l’entorn, la restauració d’una ermita i de l’antiga colònia nomenada Cases de Barraix”.

Aquest projecte té un procediment administratiu molt complexe i s’assembla al que volen fer a la Font Roja. En la dècada dels 90 van invertir quasi 200 milions de les antigues pessetes en la rehabilitació d’aquesta colònia de la Calderona. La finalitat era obrir una instal·lació hotelera que mai es va adjudicar i mai es va explotar econòmicament. Posteriorment, el 27 de març de 2007, la Diputació de València va adjudicar el contracte de nova restauració i posterior explotació a una empresa privada, "Residencia Camp Turia, S.L." Tot i haver-li aprovat el projecte a aquesta empresa, la Conselleria s’ha despenjat i està posant-li traves tècniques per a autoritzar tota la intervenció. En aquests moments està pendent de resolució administrativa el compliment del contracte davant les dificultats ambientals i l’empresa està reclamant-li a la Diputació danys i perjudicis.

Agulló considera que estem davant un projecte que ens serveix d’espill on reflexar les intencions del PP a la Font Roja: “esperem que la Conselleria aplique les mateixes vares de mesurar en els dos projectes. Estem parlant del mateix organisme que ha d’avaluar les al·legacions. Ací es pretén alterar l’edificabilitat i la volumetria dels antics xalets. El conflicte potser no ha acabat de començar. Una possible licitació de la Diputació podria quedar aturada com aquest altre cas i podria convertir l’espai de la Font Roja en un àrea afectada per les grues i sense data de finalització. Esperem que la participació ciutadana demostrada amb més de 12.200 signatures i milers d’al·legacions aprofiten per a desestimar l’hotel al nostre parc natural”.

9 comentarios:

Casa Rural dijo...

Ese proyecto lo impulsa la Diputación de Alicante, o sea Ripoll, enemigo de Camps. El destino del Hotel depende de lo que quiera Camps. Así es la política ¿no?

Selector de noticias dijo...

La OCU califica de "gravedad absoluta" los pactos de las empresas eléctricas

Las compañías mantienen silencio. Las cinco grandes compañías eléctricas, así como su asociación, Unesa, se abstuvieron ayer de hacer comentarios sobre el informe de la Comisión Nacional de la Competencia (CNC) en el que se le acusa de haber alcanzado distintos acuerdos para restringir la libre competencia en el mercado de suministro eléctrico. La OCU lo ha calificado como un hecho de "gravedad absoluta". La OCU consideró que los pactos de las eléctricas "son inaceptables y de una gravedad total y absoluta".

Anónimo dijo...

Espero que algún político con sentido común ponga freno a este atropello

Toni dijo...

Precisamente ahora, con la situación económica tan complicada, se van a gastar una millonada haciendo un Hotel que nadie ha pedido y que destrozará una parte de la Font Roja. Alguien ha dicho hace poco que sobran las Diputaciones Provinciales y no le falta razón.

Anónimo dijo...

PARA LA COMPAÑERA FUNCIONARIA

Yo no soi un funcionario fustrao. Tu si que pareces una de esas funcionarias detras de un mostrador, con cara de no haber cagao en un par de dias.

Yo no soi un impresentable, soi un personaje, quede claro.

La ostia que gente mas cerra, el kif es un personaje, como el homer, el maqui navaja, el luisma, la esteban, la parra...el mortadelo....

A mi los medicos cuando me han hecho falta se portaron bien, pero...claro....yo es que a los medicos a los profesores... les pago todos los... meses...me lo descuenta de mi nomina...tambien me descuentan de la nomina, irpf, para el paro, para la fp........y suponco que a ti tambien te quitaran lo mismo que a mi, ¿ digo yo?

Joder tia. Yo me considero una persona de izquierdas, pero no me parezco en nada, al che, a fidel ni a lenin.....ni a llamazares, no tia no, ni me pongo pañuelos palestinos, ni llevo barba...yo soi un tipo normal, nunca crei en las dictaduras del proletariado, y el rollo de marx no lo tengo claro, nunca cante la internacional con el puño en alto,y solo llamo compañero al amigo basseta,no vallas a pensar que voi por la vida llamando a to dios compañero, vamos tia que solamente soi de izquierdas, no muy de izquierdas solo de izquierdas. ¿ estas o que?

(Es que como dices las cosas tan directas, la gente piensa que eres mas de izquierdas, lo ves kif, lo que yo te digo hace tiempo, talante tio)
Ya esta el jefe con sus idioteces.


Y por supuesto que estoi a favor de los servicios publicos. Que eso es otro tema. Aqui lo que se esta discutiendo no es el servicios publico, sino, los trabajadores del sector publico,si lo estan haciendo bien o mal con lo del 5% ese. Lo que si tengo claro, es que los currantes del sector publico son currantes del pueblo, porque el pueblo les paga, ese, el otro, aquel...tu...y yo mismo, supuestamente somos vuestros jefes. ¿o no?

Y ya esta tia,y ahora te vas...uy lo que iva a poner...que eso funcionaria.......

Oye compa. Esto del hotel, aun no me entere de que va, ¿ en que lugar de la fuente van hacer el hotel? ¿ el porque no se puede hacer un hotel en la fuente roja?
¿ y quien coño va hacer el hotel?
y otra pregunta compa, y no por incordiar ehhh,¿ si el hotel se hace en terrenos de alcoy, a los de Ibi que nos importa, como si lo quieren hacer en la plaza la bandeja? tio, yo es que soi de los que casi no saben leer ni escribir, no te enfades compa.

va funcionaria mas caido sinpatica joder....te voi a poner una cancion para ti sola.

( Un pequeño inciso kif.)
Tu diras jefe.
(¿Entonces, tu eres de izquierdas o no?? )
Lo que esta clarisimo jefe,que esta funcionaria se va a ir a votar al rajoy echando ostias.
Yo pues....simplemente soi de izquie....oye jefe...tu me estas vacilando...¿ verdad?

KIFhttp://www.youtube.com/watch?v=yi5OrXRUOjc

FUNCIONARIA dijo...

Kif:a Rajoy lo votarà tu abuela guapo. Y tu mi jefe nada de nada.¡PREPOTENTE!.

FUNCIONARIA dijo...

KIF: Con lo de la canción has acertado.Parece que no eres tan tonto.
Quizá hables asi de los funcionarios por puro desconocimiento. Tambien puede que seas uno de ellos.
Te gusta la bronca ¡che!.

EUPV dijo...

El govern municipal del PP ha incomplit el compromís adquirit en un ple municipal d’organitzar un acte públic per a donar a conèixer el contingut del projecte de l’hotel de la Font Roja.

El portaveu d’esquerres, Francesc Agulló, recorda que “en el ple de 16 d’abril vam presentar un prec que demanàvem aquest acte públic i l’ampliació del termini d’exposició pública del projecte de l’hotel. El segon punt no va ser acceptat pel govern municipal. El portaveu del PP, Fernando Pastor, acceptava la primera petició i deia que ells triarien el lloc i la forma de l’acte públic. Doncs bé, s’ha acabat l’exposició pública i el PP ha incomplit el compromís davant el ple municipal”.

Anónimo dijo...

Con lo durisimo que es el trabajo de funcionario, ¿ como se teocurre decir, que puede que yo sea funcionario.? !! antes camello¡¡

Lo de tu jefe, dije supuestamente.

Mi abuela, te puedo asegurar que cuando la dejaron votar, voto al frente popular, luego la palmo antes que el de la gracia de dios.

Y lo de la cancion, pues te esquibocas, soi tonto del culo, tirando a jilipollas, pero tengo un oido que te cagas.

KIF

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È