domingo, 4 de abril de 2010

Un bon lloc per a menjar-se "la mona"

Segons la Wikipedia, Canadà és el segon país més gran del món en superfície neta, després de Rússia. És el país independent més septentrional del món, i ocupa prop de la mitat del territori d'Amèrica del Nord. És una confederació descentralitzada de deu províncies i tres territoris, governada com una monarquia constitucional parlamentària, inicialment constituïda a través de l'Acta Britànica d'Amèrica del Nord de 1867 i anomenada El Domini del Canadà.

Canadà cobrix aproximadament el 41% d'Amèrica del Nord, encara que posseïx una densitat de població extremadament baixa de 3,2 persones per quilòmetre quadrat. La part continental nord de Canadà es troba rodejada per un vast arxipèleg que conté algunes de les illes més grans de la Terra.

Els vastos i rics territoris de Canadà han portat a la dependència econòmica sobre els seus recursos naturals. Donada la seua enorme extensió, el país posseïx una variada topografia i importants diferències climàtiques, la qual cosa propicia una flora i fauna multivariada.

No m'importaria menjar-me "la mona" en qualsevol d'estos llocs:

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È