sábado, 7 de noviembre de 2009

"La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural" presenta una nova campanya

L'assemblea ha editat milers de postals perquè els ciutadans puguen expressar a la Conselleria de Medi Ambient la seua oposició al projecte; també ha llançat una "ciberacció" per facilitar la participació per internet.

Membres de l'assemblea "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural" han presentat hui en una roda de premsa la seua nova campanya en defensa del paratge.

Els portaveus de l'assemblea han exposat que ens trobem en un moment decisiu, en què és de gran importància la participació per a poder fer front a aquest projecte del PP d'Alcoi, que compta amb el suport de la Diputació d'Alacant.

Com que a hores d'ara la pilota està en la teulada de la Conselleria de Medi Ambient, que és qui ha d'atorgar o denegar l'autorització ambiental que necessita el projecte, s'han editat 10.000 postals perquè els ciutadans puguen exposar al conseller de Medi Ambient la seua oposició a l'hotel en el cor de la Font Roja. S'han editat també milers de fullets informatius, on s'exposen els principals arguments que demostren la insostenibilitat ambiental, social i econòmica del projecte.

Per tal de facilitar la participació per internet s'ha llançat també una "ciberacció", que permet enviar fàcilment a la Conselleria un missatge demanant que no s'autoritze aquesta agressió a la Font Roja.

Per sufragar el cost de la campanya s'han imprés camisetes amb el nou logo, que du el text "SOS Font Roja".

L'assembla "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural" instal·larà taules informatives en diversos punts de la ciutat per difondre tots aquests materials; així mateix, està preparant noves activitats per als pròxims mesos.

Els membres de l'assemblea han recordat, finalment, que si la Conselleria de Medi Ambient no frena aquest despropòsit es veuran obligats a recórrer a la via judicial.

>>> enllaç a la ciberacció i als nous fullets editats

5 comentarios:

La Carrasca dijo...

La Carrasca-Ecologistes en Acció també exigeix la consolidació urgent del castell de Barxell i ha demanat a la Conselleria de Cultura l'expropiació de l'edifici per causa d'interés social.

El castell de Barxell és una magnífica torre dels segles XIII i XIV, un dels pocs monuments de l'època medieval que es conserven al terme municipal d'Alcoi. Aquesta torre va ser declarada Bé d'Interés Cultural en l'any 1996. Per aquest motiu, els propietaris estan obligats a mantenir i conservar el monument, i a impedir que es deteriore.

L'any 2000, el grup ecologista ja va denunciar a la Conselleria de Cultura el lamentable estat en què es trobava el castell. Com a conseqüència de la denúncia, la Conselleria va requerir als propietaris un projecte de consolidació, que es va autoritzar en l'any 2002.

No obstant això, els anys han transcorregut, la consolidació del castell no s'ha dut a terme i el perill d'ensorrament i de deteriorament a què es troba exposat és cada volta major i més imminent.

elvira dijo...

Ja he signat la ciberpetició, José Vicente des d'IBI no es pot posar una taula de firmes?

Mathilde dijo...

Es un pequeño gesto para una gran causa. No cuesta nada y tiene mucho valor.

alcoia dijo...

Es la preocupación del PP por el medio ambiente y el desarrollo sostenible.Detrás del hotel vendrá el futuro poligono de La Canal, en Alcoy, la urbanización de Daroca en Ibi etc.
Estos no escarmientan, porque la justicia es demasiado permisible con ellos y hacen lo que les da la gana.
Después de lo del aparcamiento de la rosaleda de Alcoy, alguien debería de estar ya en la cárcel y no paseandose alegremente después del delito cometido.

Basseta dijo...

Amiga Elvira, las personas que forman la Plataforma en contra del Hotel en la Font Roja están trabajando de firme, pero no pueden llegar a todo.

El día de San Pascual, montamos una mesa Ibi para recoger firmas. El pasado domingo estuvimos en Cocentaina, con el mismo objetivo.

Intentaremos venir también a Ibi, pero hacen falta voluntarios.

¿Alguien quiere colaborar conmigo en esa tarea?

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È