lunes, 17 de marzo de 2008

Precs i preguntes per al Plenari de hui

Estos són els precs i les preguntes que faré en la reunió del Plenari de l'Ajuntament d'Ibi que està convocada per a les 12,00 del matí.

PRIMERA.- PREGUNTA RELATIVA AL SERVICI PER A FER TRÀMITS PER INTERNET.

En el diari "Informacion" del 21 d'abril del 2007 apareixia una notícia relativa al servici creat per l'Ajuntament d'Ibi per a la realització de gestions municipals a través d'Internet, en col·laboració amb l'empresa local QMS. Estava previst implantar el sistema en l'àrea d'Urbanisme, evitant molèsties al ciutadà i millorant l'eficàcia i la productivitat.

Quasi ha transcorregut un any des d'aquell anunci i al Grup Municipal EUPV-Els Verd li interessa conéixer quan es té previst posar en marxa este servici.

SEGONA.- PREGUNTA RELATIVA A LA NOVA WEB MUNICIPAL.

En el Ple celebrat el 3 d'octubre de 2007 vaig presentar un prec dirigit que es procedira sense dilació a actualitzar els continguts de la pàgina web de l'Ajuntament, eliminant la informació obsoleta i substituir-la per la més actualitzada, amb l'exclusiva finalitat d'oferir als ciutadans una informació veraç. En la seua resposta, el Sr. Santoyo va dir que el termini estimat per a la posada en marxa era d'uns quatre mesos.

Han passat més de cinc mesos des d'aquella promesa i al Grup Municipal "EUPV-Els Verd" li interessa saber quant té previst l'equip de govern tindre operativa una nova pàgina web municipal, més completa, més actual i més útil per als ciutadans.

TERCERA.- PREGUNTA RELATIVA AL PARC GIRAVELLA.

Curiosament, també va ser el 21 d'abril del 2007, quan es va anunciar públicament la firma del conveni entre l'Ajuntament i l'empresa Prourvi per a la construcció del parc Giravella, en el barri de la Dulzura, amb una superfície de 17.191 metres quadrats i afrontarà amb l'avinguda Juan Carlos I i els carrers Jaume I, Juan Fuster i Cid.

Transcorregut quasi un any des d'aquell anunci, al Grup Municipal "EUPV-Els Verd" li interessa saber l'estat del projecte d'este parc i les dates previstes per a la posada en marxa de la seua construcció.

CUARTA.- PREGUNTA RELATIVA AL VIAL OBERT PERPENDICULAR A C/ GAUDI.

Fa uns mesos es van iniciar les obres per a l'obertura d'un vial perpendicular a la C/ Gaudí. Segons em conten els veïns, durant els treballs de moviments de terres van aparéixer restes arqueològiques que van ser resguardats amb plàstics, però que han sigut retirats. No obstant això, les obres estan parades, però el ferm de la C/ Gaudí ha quedat seriosament danyat i s'estan causant molèsties als veïns a conseqüència d'estes obres inacabades.

Al Grup Municipal "EUPV-Els Verd" li interessa saber quines persones físiques o jurídiques són les responsables d'executar estes obres, així com el termini previst per a finalitzar-les i, molt especialment, el tipus de restes aparegudes i el seu parador actual.

QUINTA.- PREC RELATIU A LA INFORMACIÓ SOBRE L'APLICACIÓ DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA A IBI.

Fa unes setmanes nostre Grup Polític va organitzar una xarrada sobre la Llei de de Dependència i en el debat amb tots els assistents va sorgir una iniciativa que considerem molt interessant: es tracta que per part dels Servicis Socials es realitze un informe trimestral sobre la marxa de l'aplicació de la llei de dependència a Ibi. Igual que el Sr. Onsurbe informa periòdicament de l'activitat de l'OMIC, s'hauria d'informar per part de la Sra. Ortega sobre el nombre de sol·licituds presentades, de les avaluades, de les remeses a València, de les aprovades, etc.

Sabem que la Regidoria d'Integració Social va organitzar una xarrada semblant l'endemà, la qual cosa ens pareix, evidentment, una molt bona iniciativa que ha de tindre continuïtat. Per estos motius, el nostre Grup Municipal sol·licita formalment a la Regidora d'Integració Social que informe tots els grups polítics, amb periodicitat trimestral, de tot allò relacionat amb la marxa de l'aplicació de la Llei de Dependència a Ibi.

[La imatge està copiada del blog de Mikel Agirregabiria Agirre]

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Si senyor, aixina és fa! Preguntant és va a Roma.

Santi dijo...

Si es que no descansas, otra vez a sacarles las vergüenzas a los del equipo de gobierno.... La respuesta a tus preguntas es fácil, ya te la adelanto yo: la Generalitat y la Diputació no les dan los fondos prometidos, y sin dineros es difícil hacer nada, máxime cuando los que tienen se los gastan en fanfarrias y celebraciones.

Anónimo dijo...

Basseta, pareces muy ingenuo (otra cosa es que lo seas). El 21 de abril pasado estábamos en plena precampaña electoral.¿Acaso no recuerdas a la Parra y al AgÚera saliendo todos los días en la tele y en la prensa prometiendo maravillas para Ibi?

¡Un sistema de acceso por Internet!

¡Un parque de 17.000 metros en Giravella!

¡Y un Geriatrico en el Patronato!

¡Y lo que haga falta!

Falsas promesas, porque ni se tiene el dinero ni se sabe como se pagará.

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È