sábado, 9 de junio de 2007

L'Escola de Música d'Ibi Existix!

No acabe d'entendre els motius per què l'audició que donaran els alumnes de l'Escola Comarcal de Música de l'Alacantí-Alcoià no ve reflectida en la programació cultural de l'Ajuntament d'Ibi ni en cap altre lloc.

No es tracta de buscar ara el responsable de tan lamentable omissió, sinó de fer tot el que es puga per a divulgar i donar a conéixer un esdeveniment com este. Es tracta d'un concert-audició que oferixen els alumnes i professors al finalitzar el curs 2006-2007, interpretant gran diversitat de peces amb distints instruments (percussió, corda, piano, fusta, metall i cor).

El concert tindrà lloc dissabte que ve, dia 16 de juny, a les 18,30 hores, en el Saló d'Actes del Centre Cultural de la Vila i l'entrada és gratuïta.

És important donar a conéixer igualment l'existència d'esta Escola de Música, que a Ibi depén de la Banda Unió Musical i en la que s'impartixen classes a dotzenes d'alumnes de distintes edats a partir dels 3 anys, desenvolupant una magnífica labor en pro de la formació musical dels jóvens ibenses.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Mis hijos han estado apuntados dos años a la escuela de música.El año pasado a MUSICA Y MOVIMIENTO desde mi punto de vista no hicieron nada y no los motivaron.Este año han comenzado CORO y creo que la maestra es un poco pasota y los ha dejado mucho tiempo solos.No he visto ni organización ni ganas.El próximo curso lo intentaré en EL CASTELL VERMELL.

Anónimo dijo...

Pues no estoy de acuerdo en todo. Mis hijos estudian instrumento y están muy contentos con los profesores.

Lo que pasa es que quizás haya profesores/as más implicados/as que otros/as y en estos casos lo que hay que hacer es quejarse a los responsables.

No creo que la solución la encuentres en Castell Vermell, pues los que allí dan clases son simples aficionados en su mayor parte. Le pondrán voluntad, no lo dudo, pero les falta formación.

Anónimo dijo...

Doncs jo no entenc com la aldaldessa, que és tan amiga de Camps, no li oferix un terreny o un edifici a la Generalitat per que faça un conservatori de música com cal, on els xiquets i xiquetes d'Ibi puguen traure's un títol de música, al menys de grau elemental.

Pense que demanar això és millor que anar canviant els xiquets d'escola.

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È