miércoles, 23 de mayo de 2007

Contrapunt a la desinformació (rebut per correu electrònic)

He recibido este mensaje por correo electrónico. Lo envía una persona que me pide que guarde reserva sobre su identidad. Me he limitado a verificar que lo que dice es cierto (compruébalo si quieres). No se me ocurre una imagen que pueda ilustrar este texto, lo siento.


Hola José,

T'envie aquest mail perquè hui he rebut una notícia que m'ha indignat, i crec que ningú s'ha fet resó a Ibi, sé que no té res a veure amb la nostra localitat, però ara que tant de moda estaven els articles a ibinoticias.com sobre ETA i tot aquest tema, m'ha semblat d'especial importància que sapieres açò, encara que imagine q ja ho sabràs.

La notícia és que a Xiva, una localitat que està ací a prop de València, és presenta el partit d'ultradreta, que per aquesta terra abunden, Alianza Nacional, on a la candidatura a l'ajuntament, a la 6éna posició està l'assassí confés i condemnat de Guillem Agulló, un jove independentista que va ser mort a ganivetades al 1993 a les comarques castellonenques. L'assassí, Pedro Cuevas, va estar condemnat a 14 anys de presó, dels qual només n'ha complit 4 per bona conducta. A més, crec que el jutge va dir que el crim no va ser per motius polítics, cosa que és altament difícil de creure.

El tema de la notícia és ¿per què és deixa que es presente aquest partit a les eleccions mentre s'ilegalitzen les candidatures de ANV o altres partits?? En la meua modesta opinió, crec que qualsevol partit que promoga la violència ha d'ésser prohibit, ja que ningú té dret a impossar les seues idees, ja que això al meu poble és diu FEIXISME, vinga d'on vinga, tant de l'esquerra com de la dreta. Ara bé, altra pregunta és: ¿per què aquest silenci per part de les institucions valencianes i dels partits majoritaris? ¿com es por permetre que aquest individu es presente a unes eleccions democràtiques, quan ha demostrat ell perfectament que no ho és. i que els objectius del seu partit tampoc ho són?

Bo, jo ho deixe caure, si vols fer algun comentari em sembla perfecte, sinó també ho entendre, però em crida especialment l'atenció la hipocresia dels partits majoritaris de l'estat per il·legalitzar partits mentre es permeten altres amb conductes totalment antidemocràtiques també. Açò a altres països com Alemanya no passaria.

Reb una salutació, i ... Molta sort diumenge!!

1 comentario:

Un de tans dijo...

Davant els darrers esdeveniments d'agressions a ciutadans immigrants, nacionalistes i progressistes, entitats culturals i acadèmiques, llibreries i seus de partits i sindicats, per part d'una minoria feixista i violenta –però ben organitzada i activa–, un grapat d'entitats, partits i sindicats han denunciat avui en roda de premsa la impunitat de la que gaudeix l'extrema dreta al País Valencià.

Els adherits a aquesta denúncia pública han criticat l'actitud del PP –i el conjunt de la dreta espanyolista– pel que fa a la criminalització, amb intencionalitat política i electoral, de la immigració i els nacionalismes –menys l'espanyol, que ells practiquen de forma excloent–, i la passivitat de la Delegació del Govern davant aquesta greu amenaça per a la convivència pacífica i democràtica al País Valencià.

Han assistit a la roda de premsa: Boughaleb Mimi (Fòrum per a la Integració dels Immigrants), Eliseu Climent (ACPV), Empar Salvador (Fòrum per la Memòria del País Valencià), Emilio Morales (EUPV-Xiva -a aquest poble es presenta pel partit ultra Alianza Nacional l'assassí del jove valencianista Guillem Agulló), Glòria Marcos (EUPV), Enric Morera (Bloc), Josep Heras (ERPV), Francesc Baixauli (PSPV-PSOE), Lluís Poveda (CC.OO-PV), Manuel Lino (UGT-PV), Marc Candela (Intersindical Valenciana) i Aitor Garrido (PCPE).

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È