domingo, 29 de abril de 2007

Esmorzar conjunt de Templers, Cides, Mudèjars i Maseros

Als que ens agradar la festa en estat pur, qualsevol moment de l'any és bo per a ajuntar-se, parlar, escoltar vas i desfilar. Molts festers solem queixar-nos que la festa es concentre en uns pocs dies de setembre, mentres que la resta de l'any passa sense a penes activitats.

No obstant, este matí hem pogut disfrutar d'una iniciativa sense precedents a Ibi i que esperem que es repetisca en anys successius. Les comparses de Templers, Cides, Mudèjars i Maseros ens hem reunit en el "Corralet dels Maseros" per a esmorzar i passar un matí de sana convivència. Comptàvem amb la presència del Capità Cristià i un nombrós grup de "Abanderaes", així com amb la Banda de Castalla al complet per a amenitzar l'esdeveniment i ens han oferit un autèntic concert de marxes mores, cristianes i pasdobles. La fi de festa ha sigut en la Plaça la Palla, on hem format tots els assistents abans de donar per conclòs esta meravellosa trobada.

2 comentarios:

Templario dijo...

Una gran idea, si señor. La fiesta hay que vivirla todo el año y estas reuniones sirven para conocernos todos. Por cierto, la banda fue una auténtica pasada ¿de dónde eran los músicos?

Basseta dijo...

Era la Banda de Castalla con algún refuerzo de charamitas.

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È