martes, 24 de abril de 2007

De momento no podrán censurar TV3

Según cuenta el diario Información en su edición digital, un juez impide a la Generalitat el cierre del repetidor que emite TV3 en la Comunitat Valenciana, al denegar la autorización formulada por el Gobierno de la Generalitat para entrar en el centro reemisor de televisión propiedad de Acció Cultural del País Valencià en la localidad de Xeresa para cerrarlo e impedir así las emisiones de TV3 en la Comunitat Valenciana.

Acció Cultural dio a conocer hoy en rueda de prensa la decisión del juzgado de lo contencioso-administrativo número 2 de Valencia, fechada el pasado 20 de abril, y que impedirá el cierre del primer repetidor de las emisiones de la televisión pública autonómica de Cataluña en la Comunitat Valenciana, previsto para mañana.

La juez considera que "no resulta proporcionada" la solicitud de entrada en el repetidor para "la ejecución forzosa" de una medida provisional como el cierre de las emisiones, previsto en el expediente sancionador incoado por el Gobierno valenciano contra Acció Cultural por emisiones no autorizadas de los programas de TV3.

Por otra parte, el Parlamento de Cataluña aprobó el 19 de abril por unanimidad instar al gobienro catalán para hacer todo lo posible para garantizar las emisiones de TV3 en en País Valenciano. La cámara de representantes, igualmente, voto a favor de preservar y potenciar la existencia de un espacio común de cultura, lengua y comunicación en todos los territorios de habla catalana, dando soporte y reconocimiento al trabajo desarrollado por ACPV.

Sin embargo, la moción no hace referencia a la responsabilidad del gobierno español, y de los partidos políticos que lo conforman, en el posible cierre de las emisiones, tal y como pedía la moción de Convergència i Unió (moción presentada por CiU).

Los diputados populares en el parlamento de Cataluña no han sido los únicos cargos del PP que han censurado la actitud de la Generalitat Valenciana, pues como se hizo público días atrás, el Ayuntamiento de Fondeguilla (Plana Baixa), de mayoría absoluta del PP, aprobó una moción de ACPV a favor de las emisiones de TV3 en el País Valencià.

4 comentarios:

Vicent dijo...

Estimats amics,

De veres us ho dic, quan penses que el govern de Camps ja no pot manipular més, quan penses que ja s'ha bastit de tot un entorn mediàtic al seu sevei constituit per RTVV que ja no es pot superar, Pafff!

Et trobes que totes les llicències de TDT han sigut concedides a canals depenents de la COPE, Los Santos, las Províncias, i amics del nostre President. Sinó com s'explica que a l'amo d'un d'estos canals li haja estat concedida l'obra d'un hospital públic? Primer ja em sobta que siga, a la vegada, constructor i propietari d'una televisió (la qual imagine, que no donarà notícies referents a la destrossa del territori que estem patint).

I segon, Camps té assegurada la seua bona imatge en esta TV, al menys mentre li vaja fent "favors" d'este estil al propietari.

Però, després de tot açò, ara resulta que van a clausurar les emissions de la TV3 al País Valencià! El que faltava! Ja la llevaren per analògic i sols es podia vore per digital i ara també la volen llevar per ací? Però quina poca vergonya té el Partit Popular? Ja està bé de manipulació, home! Quin dret te Camps de dir-nos als valencians que canal podem o no vore? (o quin llibre llegir, o que pel.licula vore...)

A més, que per si no fóra poc, els repetidors d'Acció Cultural del País Valencià (pels que es veu la TV3) que vol clausurar el govern han estat pagats religiosament per subscripció popular.

Però, encara tinc més raons. I és que tv3 és l'unica cadena que retransmet tot el temps en valencià/català (no com Canal 9) i tenim dret a vore un canal on posen les pel.lícules i tots els programes en la nostra llengua, que per a vore-ho en castellà ja tenim moltes cadenes nacionals.

No volies caldo....TIN TRES TASSES!

Espere les eleccions cada dia amb més ganes.

ACPV dijo...

Estimats companys i companyes,

Des de la delegació a Alacant d'Acció Cultural del País Valencià, volem agrair la vostra participació, especialment a aquells i aquelles que aquest matí heu suportat la pluja inclement a la Carrasqueta, però també a tots i totes qui heu contribuït difonent la concentració a la vostra bases de dades, i als qui ens heu mostrat hui un absolut recolzament des del vostre lloc de treball.

Ens hem mobilitzat en un temps rècord, i hem aconseguit evitar el tancament. La Generalitat, de moment, no ha pogut tancar el repetidor de la TV3, i això ho hem impedit tots i totes.

Gràcies de nou.


Ens veiem a València el proper 5 de maig

Enrique dijo...

Las fotos del acto de resistencia pacífica que impidió el cierre del repetidor de la Carrasqueta se pueden ver en este enlace.

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2372202

Anónimo dijo...

Ja està be de tant control de la societat valenciana, no volem mes mentires de canal nou , volem una bona televissió públic valenciana, tv3 és altre punt de vista

Related Posts with Thumbnails

Blog Rank

Twingly BlogRank

Contador de visitantes

Lo último publicado en blogs ibenses

È